Feestelijk varen op salonboot Zuiderzee in Rotterdam. Klassiek partyschip met alle comfort van nu.

 

Partyschip Zuiderzee
 

Bedrijfsfeesten op het water Rondvaart door de havens   Bruiloften en feesten op een partyschip
Borrelen tijdens een rondvaart door de Rotterdamse haven op een partyschip

 Authentiek Salonschip Zuiderzee

Het nostalgische partyschip heeft de uitstraling en sfeer van de jaren vijftig van de vorige eeuw. Uw gezelschap van ongeveer 60 tot circa 150 personen wordt gastvrij ontvangen door onze kapitein en zijn crew. Het mooi gelijnde schip heeft drie verdiepingen. Beneden in het schip bevinden zich de machinekamer, het kombuis en de bemanningsverblijven. Op de dek verdieping is er achterop een onoverdekt gedeelte waar met circa dertig personen op banken buiten genoten kan worden van het zonnetje en de prachtige skyline van Rotterdam. Overdekt is de Restauratiesalon met de mogelijkheid voor een lopend buffet. Vanuit de goed gesorteerde bar worden de drankjes geserveerd door onze professionele bediening. Een mooi wijnarrangement behoort tot de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.
Op de tweede verdieping is er een ruim buitendek en is de Panoramasalon te vinden. Op deze verdieping bevindt zich de stuurhut waar de nautische bemanning zorg draagt voor een veilige vaart door de havens van Rotterdam.

 

Familiefeest

Het schip leent zich uitstekend voor het vieren van uw bruiloft of verjaardag. U kunt samen met uw geliefden, familie, vrienden en kennissen gezellig samenzijn aan boord. De tijden van uw verblijf kunt u zelf aangeven. U wordt ontvangen met een drankje naar keuze. Variërend van een kopje koffie met een stuk taart tot een Kirr Royal. Een kombinatie van zoute koekjes en noten op tafel raden wij u aan. Een smakelijk koud/warm buffet is mogelijk met afsluitend een dessertbuffet. Wij adviseren u graag bij uw keuze.

 Een partyschip voor uw feest

Partyschip Rotterdam  Havenrondvaart Rotterdam. Eerlijk, puur en duurzaam. 

Personeelsfeest

In de Rotterdamse haven is veel te zien en te beleven. Een bedrijfsuitstapje met een bezoek aan de havens in combinatie met een vaartocht en een etentje is zeer geslaagd. U kunt een rondvaart maken overdag in de drukte met een grote diversiteit van voorbij varende schepen of bij avond in het donker in de sprookjesachtig verlichtte werkhavens.

Presentatie of vergadering

Met behulp van professionele presentatiemiddelen kan een spreker een groep van ongeveer 60 personen toespreken. Het schip kan naar opstapplaatsen varen waar deze faciliteiten niet aanwezig zijn of u kunt kiezen voor een rondvaart tijdens de presentatie. Het schip is alleen toegankelijk voor uw genodigden, wat een intieme en persoonlijke sfeer geeft aan uw samenzijn. Voor een drankje en een hapje kan worden gezorgd.

Varen op de Zuiderzee tijdens een havenrondvaart: Een unieke gelegenheid
Meer informatie over het partyschip Zuiderzee met foto’s en verschillende vaararrangementen vindt u met de volgende link:
Meer informatie partyschip Zuiderzee


Informatie wordt u graag verstrekt op
010-4146728 of 0622-787207
Per E-mail kunt u informatie aanvragen d.m.v het
informatie aanvraagformulier

   Terug naar overzicht salonboten  Zeilschepen